Tietoa

Alaks olee? on ihmisyyttä, ihmissuhteita ja kommunikaatiota pohtiva ystävyysblogi.

1. Alaks olee? on blogi ihmisten välistä eli monipuolisia juttuja ystävistä, ystävyydestä ja ystävällisyydestä.

2. Aiheet liikkuvat äärilaidasta toiseen alkaen alusta, kuten mistä löytää kavereita, päätyen perimmäisiin pohdintoihin, kuten mitä on ystävyys.

3. Blogi pysyttelee ajassa kommentoimalla viimeisimpiä käänteitä maailmassa.

4. Toisaalta blogissa käsitellään vanhenemattomia ja iäti kiinnostavia aiheita, joten arkistoja kannattaa penkoa aina, kun pitäisi tehdä jotain tähdellisempää, kuten tiskata tai lukea tenttiin.

5. Vaikka täällä joskus närkästytään ja tuohdutaankin, täällä ei koskaan panetella eikä tuomita.

6. Blogi kannustaa keskusteluun; jokainen kommentti on tärkeä ja jokaiseen pyritään vastaamaan. Usein parhaat ajatukset syntyvät kommentoijien kanssa keskustellen.

7. Alaks olee? ei ota itseään turhan vakavasti. Kirjoittaja ei ole sosiologi, psykologi, eikä mikään muukaan -logi, eikä pyri olemaan ainoa eikä viimeinen totuus.

8. Sen sijaan kirjoittaja on multisosiaalinen pölöttäjä ja ihmisihminen, joka tulee kipeänä ollessaan hulluksi ensisijaisesti siksi, että joutuu olemaan yksin.

9. Alaks olee? on elämänmyönteinen ja hyväntuulinen blogi. Oikeasti.

10. Lukemalla tätä blogia, tulet todennäköisesti vähän sosiaalisemmaksi, rohkeammaksi ja kiinnostavammaksi. Täältä löydät sellaisia uusia näkökulmia, hyviä kysymyksiä ja jänniä arjen havaintoja, joita ei pohdita muualla.

Tervetuloa mukaan!

- Aliisa

PS. For you, my potentially non-Finn reader, I have a special series called BeFriending Finland. It’s in English and is all about the curious Finnish culture and language. Check it out!
Related Posts with Thumbnails