maanantai 18. heinäkuuta 2011

Randomin luovuuden mustikkaprojekti

Kuulkaas rakkaat olevaiset! Yours truly oli eilen mustikkametsässä. Ystävälläni Hannalla on kirja, jossa on 52 randomin luovuuden projektia. Niistä projekti #2 käskee tehdä key limestä piirakkaa. Koska olin eilen mustikkametsässä, päätin varioida luovuusprojektia vähäsen. Tässä teille sekä alkuperäinen projekti, että Alaksin randomin luovuuden projektimuunnos! Kaikki kuvat on ottanut Anni Weckman.

Project #2
Find a recipe for key lime pie. If you’ve already got a favorite recipe for key lime pie, even better. Make the pie. Take pictures of the pie.

 Poimi ystävien kanssa reilusti mustikoita. 

Ainakin melkein monta mustikkaa

Kaiva esiin mustikkapiirakan resepti.
Kotsankirja yläasteelta

 Tee piirakka. 

Mikä siivilä?
Raaka taikina on parasta, Anni sai kaapia kulhon.
Rasiasta vaan sen verran kuin tarvitsee.

Ota kuvia piirakasta.
Sydämellinen mustikkapiirakka
Raa'asti keskeltä sydäntä vaan leikataan.
Lahjakasta...

Invite some friends over, and take pictures of them eating the pie. Have a friend take a picture of you eating the pie.


Jaa piirakka kämppiksen kanssa, tai puolison, ystävien tai työkavereiden. Älä rohmua kaikkea itse!
Kämppis järjestysnumerolla neljä

Allekirjoittanut ja kuuuma piirakka

Next, get a box and some key limes. Put the limes in the box, along with a handwritten copy of the key lime pie recipe and the pictures that were taken of your key lime pie party. Mail off the box to a friend.

Mustikoita ei voi lähettää postissa, ovat pahuksen huonoja ennen perille pääsyä. Reseptin voi kuitenkin lähettää ystävälle. Minä jaan reseptin kuvien tavoin teidän kanssanne:

Mustikkapiirakka

100g voita
1dl sokeria
1 kananmuna
2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta

n. 5dl mustikoita
1dl sokeria
1/2dl hillosokeria


Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen, voitele vuoka. Vatkaa 100g voita ja 1dl sokeria vaahdoksi. Lisää yksi kananmuna. Sekoita keskenään 2dl vehnäjauhoja ja 1tl leivinjauhetta ja lisää seokseen. Taputtele vuoan pohjalle ja reunoille

Sekoita noin 5dl mustikoita, 1dl sokeria ja 1/2dl hillosokeria (ei pakollinen) keskenään ja kippaa vuokaan. Paista uunin keskitasolla 20min tai kunnes näyttää hyvältä.
Ystävyyttä on olla yhdessä mustikkametsässä ja syödä yhdessä piirakkaa. Olisiko sinusta luovaan mustikkaprojektiin?1 kommentti:

Related Posts with Thumbnails