torstai 23. joulukuuta 2010

Hyvää loulua!!

On aika pienen viestin ennen vetäytymistä tunturille mökkeröiseen joulun viettoon. Rakkaudella koottu, rosoisuus allekirjoittaneen käsialan mukainen.Vilpitön ja lämmin kiitos. Olette parhaita.

Hyvää joulua!

12 kommenttia:

 1. Voi, kuinka ihana video! Hyvää joulua myös sinulle Aliisa ja kiitos hienosta blogista :)

  VastaaPoista
 2. Hei !

  Mainio video ! Hyvää joulua myös sinnekin ja mikäs tätä blogia on lukiessa kun on täyttä asiaa..

  Keep up the good work.

  - Tuomas

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana video, hyvää joulua takas Aliisalle ja myös kaikille Olevaisille! *<:)

  VastaaPoista
 4. Loulu ehkä meni jo, mutta hyvä mieli tuli videosta!

  VastaaPoista
 5. Moi,
  löysin aivan sattumalta blogisi ja sait kyllä uuden lukijan! Ihanan positiivista ja elämää syleilevää tekstiä :). Ystävyys- ja kaveruusasiat on olleet itsellänikin tässä viime aikoina kovasti mietinnässä joten kiva lukea tällaista. Itse koen uusien ystävien hankkimisen todella vaikeaksi, vaikka en ole edes ollenkaan ujo. Olet antanut paljon vinkkejä, tosin esimerkiksi itse en ikinä "kehtaisi" mennä yksin baariin, se kynnys on vain niin suuri, jos sitten vaikka joku tuttu tulisikin ja ihmettelisi, mitä ihmettä minä siellä yksin teen! Helpompi jäädä vain kotiin, silloin ei tule noita tilanteita.. Ystävyyden etsiminen vaatii paljon rohkeutta ja myös pettymysten sietoa.

  Noniin, mutta hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Terveiset täältä mökkeröisestä, katkeilevan nettiyhteyden ja porojen keskeltä! Ite ootte ihania. :)

  Hei Anonyymi ja tervetuloa vaan! Lämmittää kovasti kuulla, että olet viihtynyt. Samalla linjalla jatketaan, kunhan tästä pyhärupeamasta selvitään. Yritän myös ensi vuonna entistä enemmän pohtia näitä ystävystymistä koskevia kysymyksiä. Jos tulee ideoita tai ehdotuksia mieleen, niin laita ihmeessä tulemaan vaikka tänne kommentteihin tai tuon Kysy Aliisalta -linkin kautta. :) Pohdin niitä sitten parhaan kykyni mukaan!

  Ystävystyminen vaatii rohkeutta kyllä. Ehkä täällä voimme yhdessä tehdä siitä vähän helpompaa. Näin toivon. :)

  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, mulla oli elokuussa yksin-baarissa-dilemma, että olin kyllä baarissa joo, mut kaikki muut oli omissa porukoissaan. Se rautaesirippu on tuollaisissa tilanteissa yllättävän korkea, ja on vain jotenkin helpompaa ottaa kännykästä taskunetti ja sosiaaliset mediat esille, niin voipahan ainakin "taskubilettää" eli baarikärpästellä jonkun kanssa virtuaalisesti.

  Voi tosin olla, että jos en olisi tympääntynyt puolessa tunnissa yksinäisyyteeni, olisin kiskonut sen verran rohkaisevia, että olisin salakuunnellut ja lopulta lähtenyt mukaan tyylillä "hei täällä puhutaan [mielenkiintoinen asia X]:stä, saaks liittyä seuraan?".

  Moneen vastaavanlaiseen keissiin ja dilemmaan tästä blogista on kyllä löytynyt ratkaisumalleja, mikä on aivan mahtavuutta. :)

  VastaaPoista
 8. Joo, no tavallaan jos en tuntisi esimerkiksi koko kaupungista ketään, esimerkiksi matkoilla, olisi aika helppokin ehkä mennä baariin yksin. Minulla ainakin siihen yksin olemiseen liittyy sellainen häpeä siitä, että muut ihmiset näkevät mut yksin, mitä he sitten ajattelevat minusta? Muistan lukeneeni lehdestä joskus siitä, että nykyään ihmisten on vaikeaa olla yksin, esimerkiksi istuskella vain puiston penkillä, ilman sitä kännykkää siis :). Liekö se sitten jonkinlaista "häpeää" siitä että näyttäytyy yksin, vai mitähän se olisi? Olen huomannut tämän ilmiön myös muun muassa avoimen yliopiston kursseilla, ihmiset ottavat kontaktia mieluummin niihin "omiin kavereihin" esimerkiksi kännykällä, kuin alkavat jutustella ympärillä istuvien, vieraiden ihmisten kanssa, jotka ovat tulossa samalle kurssille.

  Mutta, näin muutama päivä sitten pubissa kaverini kanssa ollessani yksin istuvan, mukavannäköisen, ikäiseni tytön. Kieltämättä mielessä kävi, että olisi voinut olla mielenkiintoista mennä juttelemaan (ei siis mitenkään iskumielessä, vaan muuten vaan), rohkeuttahan se vaatii :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos tästä suloisesta videosta!

  Ps. Love Actually on kyllä paras "uusi" joululeffa :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails