maanantai 11. huhtikuuta 2011

Anna miehen voittaa

Näin neuvoo ystävistäni parhain. Se koskee toisinaan myös miehiä, joiden pitää antaa naisen voittaa. Kun tutustuu uuteen ihmiseen ja tulee väittely- tai muu kisatilanne, on oikeasti ihan hyvä idea antaa toisen tahallaan voittaa. Miksi? Siksi, että voittaminen on kivaa.


Pääsääntöisesti haluamme herättää uusissa tuttavuuksissa positiivisia tunteita. Voittamisessa niitä on kasapäin. Lisäksi jos osoittaa olevansa hyvä häviäjä, se vahvistaa positiivista mielikuvaa. Ei aina tarvitse voittaa vain voittamisen vuoksi. Joskus saattaa voittaa enemmän häviämällä. Tämä ajatus on sukua ehdotukselle, jonka mukaan miehen (tai naisen) pitäisi antaa myös auttaa.

En halua (otsikosta huolimatta) lähteä siitä oletuksesta, että nimenomaan aina miehen tarvitsee voittaa. Vaikka juttua olenkin kuullut, jonka mukaan miehillä olisi suurempi näyttämisen tarve vieraan naisen läsnäollessa. Mutta ylipäätään kannattaa antaa sen voittaa, jonka haluaa hyvällä ja myötämielisellä tuulella olevan.

Aina ei voi voittaa ja miten se nyt meni?

1 kommentti:

  1. Miehillä ON näyttämisen tarve ja sitä saa helposti pönkitettyä juuri antamalla voittaa. Se hivelee miehen itsetuntoa. Joku viisas sanoi kerran, että ensimmäisten viiden treffin joukossa kannattaa olla joku pelisessio. Ensinnäkin kai siksi, että pelin paine paljastaa sitä oikeaa luonnetta. Toiseksi siksi, että jos on itse kovin kiinnostunut vastapuolesta on pelatessa hyvä tilaisuus esittää avutonta ja pyytää apua ja sitten tarvittaessa antaa voittaa... Ja seuraavat treffit on taattu!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails