keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Sinun tissisi ovat parhaat

Viihdeuutisoija Stara linkitti nettisivuillaan videon, jossa teini-ikäinen, kaunis likka esiintyy aivan sekopäisesti. 


Video on rajalla, jossa ei voi olla ihan varma, ahdistaako häntä oikeasti poikaystävän ja tissien puute vai onko hän vain kyllästynyt muiden tyttöjen toimintaan ja parodioi sitä. Niin tai näin, haluan sanoa jotain jokaiselle tytölle, joka tätä lukee.

Tissien koolla ei ole MITÄÄN merkitystä. Ei ole. Piste.  

Osalla on pienet, osalla on suuret, osalla eriparia. Keskikokoisia on ihan murto-osa. Yhden mielestä isot on hyvät, toisen mielestä pienet. Tasan varmasti jonkun mielestä sinun ovat parhaat siksi, että ne ovat juuri sinun tissisi. Ja sillä siisti. 

Kyllä minäkin olen ollut teini. Tiedän kyllä, että suosittuja tyttöjä ovat yhdenlaiset ja muut ovat sitten hylkiöitä. Pojat juoksevat vain suosittujen tyttöjen perässä, ainakin ne kaikista siisteimmät juoksevat. Osittain siksi, etteivät uskalla tehdä toisinkaan. Ei nuorena saanut olla erilainen, piti olla samanlainen kuin kaikki muut. 
Voin kuitenkin lohduttaa ja kertoa, että tämä tilanne muuttuu kyllä. Mitä vanhemmaksi tullaan, sitä siistimpää on olla erilainen, erottua. Sitä enemmän arvostetaan sitä, että on oma erityinen itsensä, eikä toisten kopio. Sitä vähemmän väliä on sillä, ovatko tissit standardikokoa.

Valehtelisin, jos väittäisin, että tissien koon vertailu loppuisi täysin. Aina tähän maailmaan mahtuu niitä, joiden päähän ei mahdu muuta kuin tissien koko. Mutta sinun ei tarvitse olla yksi niistä. Ja löydät kyllä taatusti parempaakin seuraa.

Siksi suosittelen ottamaan asenteen: elleivät minun tissini kelpaa, mene muualle.

9 kommenttia:

 1. Videon neito heittää hauskaa parodiaa. "Do you like me now???!" Vähän tuollaiseksihan se on mennyt...

  VastaaPoista
 2. Komppaan, koolla ei kerrassaan ole MITÄÄN merkitystä. Isot, tosi pienet ja keskikokoiset ovat aivan yhtä ihanat. Ja yksi ihminen voi tykätä näistä kaikista yhtä paljon. Ei minulla vaan yksinkertaisesti ole päässäni mitään ihannekokoa, esimerkiksi.

  (En uskaltanut katsoa videota, olen töissä. :P)

  VastaaPoista
 3. Zepa, niin on ja se on minusta jopa aavistuksen huolestuttavaa. Kyllä niitä erilaisia ahdistuksenaiheita olisi elämässä ihan riittämiin, ettei yhä nuorempana tartteisi tissejään vertailla ja tuntea huonommuutta.

  jyrik, AIVAN! Mitä useampi poika sanoisi tuon ääneen, sitä useampi tyttö ehkä uskoisi asian olevan niin. Ei tuolta rinnankokoahdistukselta ole välttynyt allekirjoittanutkaan ja nyt kun sitä ajattelee, niin miten paljon siihen on mennyt energiaa ihan turhaan. Ihmisten kalloon pitäisi takoa, ettei se median tai minkä tahansa vaateteollisuuden antama "ideaalikuva" oikeasti ole mikään ideaali. Harva haluaa muovinuken.

  VastaaPoista
 4. Kyllä, kaikki tissit ovat ihania.
  Kyllä, yksi pari on yli muiden!

  VastaaPoista
 5. Kyllähän se tissien koko on enemmän ongelma naisille kuin miehille. Poikaystävä tykkää mun (omasta mielestä liian) pienistä, minä en. Vihaan niitä.

  VastaaPoista
 6. nina, mutta eikö siinä olisi ihan hyvä syy olla vihaamatta niitä? Jos ihminen, jota sinä rakastat, rakastaa niitä, eikö silloin sinunkin kannattaisi? Eihän niissä yksinkertaisestivoi olla mitään vikaa, kun hän niitä rakastaa!

  VastaaPoista
 7. Tissien koolla on paljon väliä. Isojen utareiden kanssa on vaikeampi lenkkeille, veden vastus on suurempi uidessa ja miehet kiinnittävät tahallaan ja tahattomasti enemmän huomiota.

  Jos tykkää miesten huomiosta, niin isot tissit voi olla kivat, mutta niillä ei saa käytännössä mitään muuta kuin huomiota. Tässäkin on se ongelma että sitä huomiota saa isoilla rinnoilla ihan kaikilta heteromiehiltä: pomolta, puliukoilta, bussikuskilta kun olet ylittämässä katua...

  Miehet kyllä fanittavat runsasta rintavarustusta, mutta välillä se fanitus ei ulotu varustuksen kantajaan asti. Joskus reilu kaula-aukko ja pursuavat tissit saattavat aiheuttaa keskustellessa niin voimakkaan "älä tuijota sen tissejä!" -efektin, että miehet ovat käytännössä kykenemättömiä muuhun kuin erittäin etäiseen "ompas kaunis sää" -jutusteluun.

  Pienirintaisilla on hyvien liikuntamahdollisuuksien lisäksi sellainen etu, että ne rinnat usein näyttävät ihan yhtä hyvältä kuin isommatkin sitten kun vaatteet otetaan pois. Niillä usein imettää ihan yhtä hyvin kuin isommillakin, ja mitä enemmän ikää tulee, sitä paremmalta ne näyttävät verrattuna saman vuosikerran isompiin rintoihin. Kuulostaako optimiratkaisulta?

  Youtubesta löytyy rodney carringtonilta aiheeseen liittyen biisi "show them to me". Kannattaa katsoa.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, kun sanoin, että tissien koolla ei ole mitään väliä, en oikeastaan puhunut lainkaan niiden käytännöllisistä puolista. Olen kuullut huhua, että isot rinnat ovat vaikeat ja monesti tiellä. Itse en tiedä, omani ovat varsin pienet. Voin kuitenkin kuvitella, että isoissa rinnoissa on omat hankaluutensa kuten vaikka pitkissä jaloissa, kun lyö päätään joka paikkaan, ei mahdu Linnanmäen laitteisiin, ei saa ikinä tarpeeksi pitkiä housuja, ei mahdu kunnolla lentokoneeseen ja niin edelleen.

  Lisäksi voin todellakin ymmärtää sen, että tahaton ja ikuinen huomauttelu rinnoista ei tunnu kivalta. Eikä se huomiokaan ole aina pelkästään hyvästä. Aiheesta on toinen erinomainen keskustelu olemassa täällä, kun puhuttiin toisen ulkonäöstä huomauttelemisesta. Suosittelen lukemaan sen!

  Ehkä vähän yksisilmäisesti hain jutullani takaa sitä, että naiset ihan suotta stressaavat omien rintojensa sopivuudesta. Koska kuten yllä olevien poikain kirjoittamien kommenttien perusteella voisin suunnilleen todistaa, jokaiselle rintaparille löytyy omat tykkääjänsä. Sinun kommenttisi sen sijaan todistaa sen, etteivät ne isotkaan pelkästään autuaaksi tee, kuten jotkut nuoret naiset tuntuvat itsetuntoalhossaan ajattelevan.

  Joka koon tisseistä kannattaisi olla vain iloinen ja ylpeä. Nauttia hyvistä puolista, yrittää unohtaa ne huonot. Carrigntonin laulu oli mainio, kuunnelkaa ihmeessä!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails