torstai 14. helmikuuta 2013

Älä esitä

Ei pidä olettaa, mikä saa toisen kiinnostumaan ja yrittää olla tai muuttua sellaiseksi. Kun etsii uusia ystäviä, tuttavia, kavereita tai kumppaneita, ei kannata missään tapauksessa esittää olevansa muuta kuin itse todellisuudessa on. Miksi? Siksi, ettei voi mitenkään etukäteen tietää, mistä se toinen syttyy.

Yksi syttyy sanoista, kuten auto, punainen, minun, suuri ja autotalli. Toinen päästää ihastuneen huokauksen sanojen Intia, jooga, porkkana, retriitti ja luomu kohdalla. Kolmas sulaa sisäisesti, kun keskustelukumppani vaivihkaa pujottaa lauseisiinsa sanat diskreetti, käännössointu, kirjakauppa, jeesusteippi ja Maslow'n tarvehierarkia.

Mikä sinun sydäntäsi sykähdyttää?

Ei sitä voi etukäteen tietää, mistä se toinen innostuu.
Mutta eikö ole parasta, kun se toinen innostuu juuri sinusta?

Mistä sinä innostut?

PS. Hyvää ystävänpäivää, muruset! ♥

7 kommenttia:

 1. Aitous ja iloisuus on se mistä itse innostun. Jos toinen esittää sellaista mitä ei ole, sen kyllä huomaa mielestäni helposti.

  Se on hieno tunne kun innostuu jostain henkilöstä. Olisi kuitenkin mukava jos löytyisi sellainen ihminen, joka innostuu myös minusta. Tuppaa aina olemaan vain yksipuoleista :/

  Hyvää ystävänpäivää Aliisa!

  -cmyk-

  VastaaPoista
 2. mun sydäntäni sykähdyttää wolff-parkinson-white oireyhtymä. toisaalta se tarkoittaa myös sitä että sydämeeni on olemassa oikorata. melko runollista.

  VastaaPoista
 3. -cmyk-, hyvää myöhäistä ystävänpäivää sinullekin (vaikka niinhän ne sanoo, että ystävänpäivä on joka päivä). :)

  Itsekin olen melko yksipuolisten innostusten malliesimerkki. Mutta kyllä se molemminpuolinen innostus vielä meidänkin kohdallemme osuu. Ihan varmasti!

  jyrik, huh! Ei ole kyllä ystävällisiä sykähdyksiä tuommoiset rytmihäiriöt. Toisaalta kyllä, varsin runollista on. Toivottavasti on myös toisenlaisia sykähdyksiä, kuin WPW:n aikaansaamia. :)

  VastaaPoista
 4. Juu, onhan niitä toisenlaisiakin sykähdyksiä, toisinaan. Yritin miettiä esimerkkisi tapaan jotain yksittäisiä sanoja, mutta pakko todeta ettei mieleeni ainakaan nyt tule mitään erityistä täsmäverbaliikkaa.

  No, minun silmissäni pääsee jo tosi pitkälle jos henkilö jotenkin antaa ymmärtää ettei arvonsa ole täysin kylmettyneet tai materialismin kyllästämät, esimerkiksi. Kyky katsoa asioita ja henkilöitä ennakkokäsitysten ohi. Snadi kajahtaneisuus ok.

  Mukavan sykäyksen hetki on esimerkiksi sellainen kun huomaa saaneensa viestin henkilöltä jolta sitä on pikkaisen salaa toivonut.

  VastaaPoista
 5. jyrik, hyvä, että on toisenkinlaisia. Silloin paremmin jaksaa niitä muitakin.

  Mä olen kyllä yks täsmäverbaalikko, mutta oonkin tämmönen sanoja rakastava kielihörhö. Välillä hämmennyn siitä itsekin. :)

  Ja joo, se on kyllä aina kiva, kun tapahtuu jotain odottamatonta, mutta toivottua. Onneksi sitä sattuu niin harvoin, ettei siihen pääse turtumaan ja tulemaan sille immuuniksi. Harmikseni huomasin, että olen tullut monille treffailuun liittyville jutuille jo immuuniksi. Tai jotenkin turtunut. Ehkä sekin fiilistely palaa, kun ottaa vähän etäisyyttä kaikkeen. :)

  VastaaPoista
 6. Se on selvää se, että tietynlaiseen jännitykseenkin tottuu. Jos esim. käy useasti eri ihmisten kanssa treffeillä, niin siihen tottuu, eikä treffit jännitä enään mutta sitten on kyllä jo helpompaa keskittyä siihen millainen toinen oikeasti on.

  VastaaPoista
 7. ninnu, niin, ehkä se on hyväkin omalla tavallaan. Vaikka välillä sitä jännittämisen tunnetta kyllä kaipaa. Toisaalta jokainen treffitilanne on niin erilainen siksi, kun se toinen ihminen on vieras ja uusi, että ei siitä treffijännittämisestä kai koskaan onneksi ihan täysin eroon pääse. :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails