tiistai 16. heinäkuuta 2013

Alaks olee testaa!

Kun painin kaverien priorisoinnin ja aikapulan kanssa, muistutti nerokas lukijani Tuukka  Lahti seuraavaa:

Lopuksi vielä muistutuksena että myös arkisia asioita voi tehdä kavereiden kanssa - koska viimeksi kävit kaupassa kaverin kanssa? Entä kokkasit kotona?

Niin-pä! Ei näkemisen välttämättä tarvitse olla sitä suuresti parjaamaani kahvikupittelua, toisinaan maksan päälle käyvää kaljoittelua saati muuta aikaa vievää paikallaan oloa. Joskus, eikä vain joskus vaan aika usein, on aika hyvä idea mennä ystävän tai tuttavan kanssa kauppaan!

Yhdessä ystävän kanssa voi pakata.

Kun sitten vielä töissä kävi ilmi, että kollegani oli käynyt ystävänsä kanssa kaupassa ja piti sitä varsin valaisevana kokemuksen, tulin entistäkin vakuuttuneemmaksi Tuukan ideasta. Voihan olla avartavaa - suorastaan uraa uurtavaa - katsoa kauppaa, tai arkea ylipäätään välillä jonkun muun kuin itsensä näkökulmasta.

Kauppaan en ole vielä kaverin kanssa ehtinyt, mutta aikaa montaa muuta vaihtoehtoista näkemismuotoa on tullut sekä ystävien että potentiaalisten puolisokandidaattien kanssa koitettua. Siispä tuonkin iltojenne iloksi ja aamujenne auringoksi jokusen kokemuksen sarjastamme Alaks olee testaa.

Ennen kuin kuitenkaan pääsen asiassa sen pidemmälle, haluan kysyä sinulta, rakas kesäinen lukijani, mitä arkista puuhaa eli askaretta sinä teit viimeksi ystävän kanssa? Entä treffikumppanin?

7 kommenttia:

 1. Perattiin ja pakastettiin mansikoita!

  VastaaPoista
 2. Parhaan ystäväni kanssa vastikään leivottiin :)

  VastaaPoista
 3. Parhaan ystävän kanssa on tehty vaikka mitä kaikkea, aina arkisista asioista lähtien. Viimeisin taitaa olla ikkunoiden pesu :)

  VastaaPoista
 4. Oma ehdoton suosikkini on kokkaaminen / leipominen. Jos toinen osapuoli on minua parempi niin siinä oppii vahingossa itsekkin jotain uutta - jos taas samanlainen rähmäkäpälä niin molemmat saavat ainakin hyvät naurut + useimmiten saadaan samalla päivän ruokaongelma ratkaistua :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymit 1-3, mansikkaan pitäisikin päästä, mutikassa olin juuri. Leipominenkaan ei ole hullumpi idea. Ikkunoiden pesu! Joo!

  Tuukka, oman (ainoan) bravuurini jakaminen toisen rähmäkäpälän kanssa olisikin kyllä ystävän teko. :)

  VastaaPoista
 6. Sain kiireisen ystäväni innostumaan lähtemään kanssani kesän ajaksi puistojumppaamaan! Vaikka siellä pääasia onkin se kyykkääminen, siinä sivussa kerkeää hyvin vaihtamaan juorut juomatauoilla ja automatkalla. Ja mukavampihan se on yhdessä hikoilla eikä yksin :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, yhdessä liikkuminen on kyllä erihyvä idea. Siinä tulee hoidettua samalla sekä kuntoa että ystävyyttä. Ja vaikka ei ehtisi kesken jumpan niin paljon juttelemaankaan, yhdessä koettu ilo tai kärsimys kartuttaa myös yhteistä kokemuspohjaa, jota voi sitten myöhemmin muistella ja josta voi jutella. :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails