lauantai 23. lokakuuta 2010

Kommenttilaatikon kootut

Alaks olee? täyttää tänään viisi kuukautta. Jee! Ja minä täytän kohta 23 vuotta. Kun blogi on vielä perustettu 23.5, niin eiköhän siinä ole numeroita kerrakseen. Näiden viiden kuukauden parasta antia ovat olleet teidän kommenttinne. Ne ovat tärkeitä ja siksi haluan poimia jo unohtuneista ensimmäisistä keskusteluista muutamia uudelleen luettavaksi. Siispä tässä näitä.

Kun avattiin keskusteluja tienristeyksessä erinäisin keinoin, totesi Mikael että: "Haa haa - parhautta on reissatessa kun pääsee kaupassa kysymään; mikä valuutta tässä maassa käy?"

Ja avee kertoi: "tänään tarjosin seittemänkymppiselle rita-mummolle dösäpysäkillä mansikoita ja keskustelimme sitten jokusen kymmentä minuuttia maailmanmenosta keskellä kiireistä corkia. :) aattelin että nyt ois aliisa ylypee."

Erilaisia tervehtimiskulttuureja ja kotisuomalaista MORO!:a pohdittaessa kommentoi jyrik: "En meinaa millään tottua tuohon suukotusmeininkiin. Saksassa ollessani jotkut taisivat tämän huomatakin ja siirtyivät kohdallani suomalaisempaan tervehtimistapaan. :D Jos on tavatessa pakko koskettaa niin lyhyt halauskin tuntuu mulle luonnollisemmalta, tai kädenpuristus."

Mikael lisäsi: "Poskisuudelmiin on hankalaa tottua. Mut halaus päivässä pitää tympeämielisyyden loitolla! Suomessa vaan tulee helposti halipula. Onneksi on äiti."

Kun hukuttiin sanakirjoihin ystävyyden määritelmää etsien, Pertti tiivisti: "Ystävä on luotettava eikä lakkaa pitämästä siitä, jonka ystävä on, mistään syystä."

Treffikulttuuri herätti Votissa ajatuksia: "Salkkarit, iltalehti, sex and the city.. Nyt kun pääsin vauhtiin, niin.. halutaanko me nyt ihan oikeasti elää saippuasarjassa... Ja ennenkaikkea, missä saippuasarjassa? Mun puolesta vois olla reilusti enemmän Serranon perhettä ja Fireflytä. (Viimeisimmässä ei romantiikkaa ainakaan haettu treffien avulla, mutta kyllä, kyllä siinä silti oli rakkautta ja romantiikkaa..)"

Myös Mikael pohti aihetta: "Ei suomalaiset miehet minusta mitenkään vähän tai vaikeasti treffeille pyytele, mutta toki myönnettävä että miehenä voi kuva olla vähän vääristynyt. :-D Onkohan toi samanlainen myytti, kun että suomalainen mies juo ja hakkaa? Tai ei puhu tunteistaan? Mä en tunne yhtäkään siihenkään stereotypiaan sopivaa miestä."

Flirttailua pohti RH kommentoiden: "Kyllä kai se taito imetään niin sanotusti äidinmaidosta eli on ympäristötekijä. Siis kasvetaan flirttailun jaloon taitoon. Toisaalta flirttailu tahtoo nousta väkisinkin pintaan, jos vastapeluri on mielenkiintoinen. Ehkä Suomen tasa-arvoisessa yhteiskunnassa pyritään sukupuolineutraaliin käytökseen, muualla maailmassa avoimemmin myönnetään jännitteitä kehittyvän sukupuolien välille ja puretaan niitä viattomaan flirttailuun."

Kun ahdistuin ihmisistä, Voti Vompatti rauhoitti sanoen: "Höff höplää. Ota iisisti siellä :). Ja on käynyt.. Ei sitä aina voi mukavia ihmisiä jaksaa. Sitten taas joskus jaksaa ja tarvihtee ja semmosta. Pimpelipom."

Tyttöhömppää harjoiteltuani kommentoi Niina: "Ja samaan aikaan kun reippaat parikymppiset leikkivät tyynysotaa, viettävät liian useat kaksitoistakesäiset tytöt iltaansa pukeutuen minihameisiin. Poltetaan tupakkaa, juodaan siideriä, kiroillaan ja puhutaan "seksistä". Missä on ne Minni-Hiiri-paitaan pukeutuneet tupsuhiuksiset tytöt, jotka joskus elivät lapsuutensa ajallaan?Joillain lapsilla on niin kiire aikuisuuteen, että huomaamattaan jättävät nuoruuden välistä. Siksi siis kehotan kaikkia, ihan iästä riippumatta, tarttumaan samaan haasteeseen kuin Aliisa ja kokeilemaan, miltä tuntuu kun lapsettaa."

Ja kun päänvaivaa aiheutti kryptinen vastaamispolitiikka, Outi kirjoitti: "Joillekin, etenkin miespuolisille henkilöille, pitäs opettaa päinvastanen TTK-lyhenne: TODELLAKIN tarvii kuitata!!! "

Vilpitön kiitos jokaikisestä kommentista. Keep them coming!!

7 kommenttia:

 1. ...Will do!

  Tosi jännä juttu tässä numerologiassa on minun kannaltani se, että mun syntymäpäivät oli juurikin sillon helluntaina 23.5. Tajuttuani sen mua huvitti suuresti – tavallaanhan sain synttärilahjaksi säännöllisesti ilmestyvän laatublogin!

  Ja än pee, ilo on minun puolellani.

  VastaaPoista
 2. Hyvää juttua tulee Alaks olee? -kommentoijilta! Mutta ollaanko me kommentoijat minkä niminen ryhmä? Alaksolijat?

  VastaaPoista
 3. "Oleenalkajat"? Ehkei sittenkään, käännetty sanajärjestys ei skulaa.

  VastaaPoista
 4. Mehän ollaan Olevaisia jos sinä niin haluat. Tämä kyseinen päätös on täysin sinun vallassasi.

  VastaaPoista
 5. Alkakaamme olee Olevaisia, jos Jokiksenkin lukijat ovat Leipääntyneitä!

  VastaaPoista
 6. Vaikkakin mulle on tärkeintä, että ylipäätään olette, olittepa minkänimisiä tahansa. Mutta jotenkin viehätyn olevaisuudesta.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails