perjantai 3. kesäkuuta 2011

Mistä löytää kavereita, osa 11

Blogissa on vuoden aikana keretty etsiä kavereita vaikka mistä: harrastuskavereista, penkkiurheilusta, baareista, vaihto-oppilaista ja järjestöistä, erityisesti YADista. Kaveruuden vuoksi on myös tehty ystävyyden tekoja, lainattu koiraa, menty tilanteisiin ja tehty retkiä kyllä-maahan. Muitakin ratkaisuja taatusti on, niistä tänään käsittelyssä yksi, nimittäin valmistujaiset.

Valmistujaiset voivat olla jäykkää pönötystä ja epätoivoista nimien opettelua. Potentiaalisesti ne ovat kuitenkin myös kaveruuden keitaita. Ajatelkaas: Lasi kuoharia alkuun, jotta pahin alkujäykkyys menee ohi. Sitten, suomalaisen kesäsään tuntien, sisätiloihin sullottuna useita kourallisia ihmisiä. Kaikilla on yhteinen syy olla paikalla, nimittäin juhlakalu, mikä on luonteva keskustelun aloitus. Tilanteita tulee tämän tästä, milloin ruokapöydästä herkkuja hakiessa, milloin väärältä käytävältä vessaa etsiessä. Oikein hyvä.


Eli vaikka ei huvittaisi YHTÄÄN lähteä sen kolmannen serkun viidensiin valmistujaisiin, niin kannattaa harkita silti. Ei sitä kuitenkaan koskaan tiedä, että kuinka monta herkumpaa serkkua juhliin onkaan eksynyt. Entä kuinka moni niistä onkaan potentiaalinen uusi kaveri! Sinne sekaan vaan, muistaen, kuinka soluttaudutaan kuppikuntiin ja keksitään tikusta asiaa.

Erityisesti nyt kesän alkaessa erilaisia valmistujaisia on kaikkialla kasapäin. Näin myös minun lähipiirissäni. Suurella ylpeydellä saan kertoa, että pikkusiskoni valmistuu media-assistentiksi teatteri- ja esitystekniikan linjalta. PALJON ONNEA SISKO! Lisäksi huomenna päähän painettavista valkoisista lakeista yksi kuuluu kämppikselleni Annille. PALJON ONNEA ANNI!

Paljon onnea tasapuolisesti kaikille muillekin valmistuville. :)

PS. Jos sinulla on erihyviä ideoita tai kokemuksia, mistä kavereita löytää, pistä postia tulemaan.
PPS. Vielä ehtii osallistua kilpailuun! Osallistua saa useammin kuin vain kerran. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails